2009. július 21., kedd

DAVE A VÁLLÁN VISZI A TURNÉT?!


Az osztrákok véleménye:

"Kritikusan szemlélve:
Graz és következményei...avagy a Tour Of The Universe miért minden, csak nem sikeres!?
A graz-i koncert lemondása jelenleg kisebb katasztrófának számít. Állítólag csak 2000 jegy fogyott el elővételben és ez volt az oka a koncert lemondásának! Hogy történhetett ez? Az osztrák dátumok késői közzététele lehetett biztosan az egyik ok, sokan közülünk Európa-szerte már voltak koncerten és már elég pénzt csengettünk ki. De jelenleg más országoknak is kemény gondjaik vannak a jegyértékesítéssel!
Ennek az egésznek sok oka van. A DM-et művészileg egy olyan trónra emelték, ahol hirtelen nem találják önmagukat. A DM-et Madonna-val, a U2-va, a Genesis-szel egy szintre venni és nagy stadionokban világszerte felléptetni hibás döntés. A stadion-turné egyszerűen a menedzsment és azok tanácsadóinak, akik közé Marek Lieberberg is tartozik, melléfogása volt. Az USA-ban a DM sajnos pillanatnyilag már egyáltalán nem tud szakítani – a legutóbbi turnén sok csarnok csak félig volt. Logikus, hogy az európai piacot kell fejni, amíg még lehet, és a számlát most nyújtják be. Még Németországban, a „DM Mekkájában” is sok koncert nagyon rosszul fogy, elég csak a lipcsei katasztrófát példának venni. Ilyen félreszervezések és sok más tartozik a mostanra kialakult helyzethez. Ehhez jön a minden szeretet nélkül összetákolt színpadkép – egy csarnok számára megalkotva, de egy stadionban alkalmatlan – egy dramaturgia és szeretet nélkül összeállított show-val, amiből már minden szerepelt egyszer!
Ez semmi ötletessséget nem mutat. Fénytechnika szempontjából csak az I Feel You-nál van valami igazán szép, a többi pacskolás. Hová lett a kreativitás? Nézzétek meg a U2 új színpadát, ez az ötletesség!
Személy szerint kíváncsi vagyok, a Depeche Mode még hány koncertet mond le, mert rosszul fogynak a jegyek. Graz csak a kezdet volt. Straßburg is erre utal (?!?!?) és a Spanyolországban tervezett koncertek is veszni látszanak. Németországot fejik, mert itt bezsebelhetik a turné költségeit. Nem kellene a DM-nek kevesebb koncertet adnia, vagy kisebb csarnokokban? Mégis csak túlvállalták magukat? Mindenekelőtt a rajongóiknak kellene eleget tenniük és a hasznot újra háttérbe szorítaniuk..."

No comment! Forrás: http://www.depechemode.at/htm/index.php?option=com_content&view=article&id=187:kritisch-betrachtet&catid=1:depeche-mode&Itemid=1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése